U XI. kolu Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'' odigrano je pet utakmica. Ovo kolo je specifično po tome što su odigrane samo utakmice prve KMNL-e.

Nakon što su prošlo kolo bili slobodni, ekipa sv. Josipa iz Dugog Rata nastavlja sa pobjedama. Pobijedila je Sv. Franu sa 4:3 te tako učvrstila svoje prvo mjesto na tablici. Sućidar, koji već neko vrijeme slijedi u stopu ekipu iz Dugog Rata, također učvršćuje svoje drugo mjesto na tablici pobjedom protiv Sv. Duje od 4:5. Žnjan, koji se nalazi na trećem mjestu, također pobjeđuje Kman sa 2:6 te ostaje na trećem mjestu prve KMNl-e. Osim ovih, odigrale su se još dvije utakmice: Brda su doživjela teški poraz od 2:9 protiv ekipe sv. Ante sa Poljuda, a Kaštel Sućurac je pobijedio Kamen sa 3:2.

Najbolji strijelac prve KMNL-e je Josip Cikojević (Kman) sa 19 postignutih pogodaka, a u drugoj ligi je to Ivan Matas (Sv. Obitelj) sa 18 postignutih pogodaka.

Nakon zimske stanke od tri tjedna, ovaj vikend je nastavljena Katolička malonogometna liga ''Sv. Ivan Pavao II.''. U desetom kolu, odigralo se ukupno deset utakmica u kojima nije bilo većih rezultatskih iznenađenja. No, krenimo redom.

U devetom kolu KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'', odigrano je 10 utakmica prve i druge lige. Kolo je obilježilo nekoliko utakmica u kojima je došlo do neočekivanih i nepredvidivih rezultata.

U prvoj ligi, ekipa iz Dugog Rata doživjela je prvi poraz u ovoj sezoni, izgubivši od ekipe sa Kmana 8:2. Usprkos visokom porazu, Dugi Rat i dalje drži prvo mjesto na tablici, a Sućidar i Sv. Duje ostaju na drugom, odnosno trećem mjestu. Valja naglasiti kako je ovo kolo ekipa Sv. Duje doživjela prvi neriješeni rezultat u ovoj sezoni, ostavši protiv Sv. Ante - Poljud 3:3. Također, Kman se visokom pobjedom protiv Dugog Rata popeo sa sedmog na peto mjesto tablice I. KMNL-e.

U skupini A druge lige, Duće su jedina ekipa (od njih 26) koja još uvijek nema niti jedan poraz. Ovo kolo su uvjerljivo dobili Kocunar sa 3:7. Ekipa Sv. Roka iz Jesenica ostaje na drugom mjestu usprkos iznenađujućem porazu od CBS-a (3:2), koja se tom pobjedom protiv Jesenica podigla sa zadnjeg mjesta na tablici. Pobjedom 2:6 protiv Mejaša, momčad sa Ravnih Njiva prelazi sa četvrtog na treće mjesto.

U skupini B druge lige, poredak prve tri ekipe ostaje nepromijenjen. Tako prvo mjesto zauzima Mertojak, drugo Aržano, a treće ekipa iz Kaštel Lukšića.

Što se tiče najboljih strijelaca, u prvoj ligi je to Josip Cikojević (Kman) sa 18 postignutih pogodaka, a u drugoj ligi Ivan Šimunović (Kaštel Lukšić) sa 17 postignutih pogodaka.

Adventska duhovna obnova za sve igrače i voditelje KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'' održana je u ponedjeljak 18. prosinca 2017. u samostanu sv. Ante na Poljudu. Prva je to od dvije duhovne obnove koje su predviđene za sve sudionike KMNL-e na godišnjoj razini.

Iza nas je i osmo kolo KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'' u kojem je odigrano sveukupno 12 utakmica prve i druge lige. U ovom kolu posebno valja naglasiti dosta rotacija u poretku ekipa na ljestvicama. No, krenimo redom.

U sedmom kolu KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'', odigralo se ukupno dvanaest utakmica prve i druge lige. U prvoj ligi, neporažena je i dalje ekipa iz Dugog Rata koja je u dosadašnjim utakmicama postigla čak 38 golova. Slijedi ih momčad Sv. Duje koji imaju tri boda manje, ali i utakmicu manje, a valja naglasiti kako se također radi o ekipi koja je neporažena u dosadašnjem dijelu sezone. Pobjedom 3:5 protiv Brda, Sućidar je još više učvrstio treće mjesto na tablici prve KMNL-e.