Hrvatsko nadzemlje


Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest. Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Sam naziv daje naslutiti razlog nastanka projekta koji želi biti reakcija na sve one negativnosti u našemu društvu o kojima svakodnevno slušamo. Nadzemlje je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Kampanja "Usudi se"

Napisao 
Published: 19 Siječanj 2017

Hrvatsko Nadzemlje objavljuje početak motivacijske kampanje "Usudi se"!

Kampanja "Usudi se" ima za cilj nastaviti s porukom koju motivacijski video nudi - krenuti za svojim snovima, potaknuti ljude da djeluju i da budu aktivni na različitim područjima: sport, vjera, obrazovanje, obitelj, društvo, glazba, film, mediji i ostalo.

Kampanju "Usudi se" provodimo preko društvenih mreža (Facebook, Instagram...), a zajednička poveznica je #UsudiSe. Sudionik kampanje treba objaviti na društvenoj mreži sliku ili kratki video onoga čime se sudionik kampanje bavi i na što želi pozvati ljude da se usude, uz kratki opis i #UsudiSe.

Primjer 1: Volonterski projekt 72 sata bez kompromisa uključit će se u projekt pa u svom opisu može napisati:
"72 sata bez kompromisa priključuje se kampanji 'Usudi se'. Usudi se biti volonter!" #UsudiSe

Primjer 2: Pojedinac koji se, primjerice, bavi glazbom može objaviti sliku ili video onoga čime se bavi i u opisu napisati:
"Priključujem se kampanji 'Usudi se'. Usudi se mijenjati svijet glazbom!" #UsudiSe

Ukoliko niste na društvenim mrežama, možete nam svoju sliku ili video poslati u inbox ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo to objaviti na našoj facebook stranici.

Sudionici kampanje mogu biti svi. Može sudjelovati pojedinac, udruga, zajednica, bilo koja pravna ili javna osoba.

Preporučamo da se kampanja proširi nominacijama. Svaki sudionik kampanje može u opisu slike ili u videu pozvati drugoga/druge da se 'usudi/e biti dio kampanje'.

Predviđen završetak kampanje je u srijedu 21. lipnja na posljednjem susretu Hrvatskog Nadzemlja ove akademske godine. Tada ćemo prikupiti sve materijale u jedan zajednički video, uz dodatne ideje za zaključivanje kampanje, a u međuvremenu ćemo na našoj facebook stranici aktivno promatrati sudionike kampanje.

Usudi se biti dio kampanje! Usudi se biti kreativan i slijediti svoje snove!