Duhovne obnove

duhovne obnove

 

Održavaju se svakoga mjeseca u Studentskom centru u Splitu.

Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Duhovna obnova VIS-a "Veritas aeterna"

Napisao/la  Petra Lasić
Published: 02 Prosinac 2018

Mladi iz vokalno-instrumentalnog sastav Veritas aeterna, proveli su prvi vikend ovogodišnjeg prosinca (30.11.-02.12. 2018.god.) u Dubrovniku povodom duhovne obnove.

„Tri dana, iako malen vremenski period, čini se da su dovoljna za dobar početak rada na sebi i na zajednici u predstojeće vrijeme došašća!", osvrt je koji su mladi objavili na svojoj facebook stranici nakon tri dana neprestanog druženja i odricanja od društvenih mreža.

Mladi se zahvaljuju svima koji su im pomogli organizirati duhovnu obnovu, a među njima su časne sestre anćele, koje su primile mlade u svoju oazu mira u samostan i učenički dom "Paola di Rosa" ponudivši im smještaj i hranu. Zahvaljuju don Anti Buriću, župniku Župe svetog Petra na Boninovu, koji ih je pozvao da animiraju svetu Misu na prvu nedjelju koja je imala uživo-prijenos na Dubrovačkoj televiziji. Ipak, najveće hvala upućuju fra Anti Bešliću, svojem duhovniku, koji je izdvojio svoje vrijeme kako bi osmislio program duhovne obnove, i proveo ga s mladima pomažući im na njihovu putu duhovnog sazrijevanja.

 

Video sadržaj