Ćakula s duhovnikom

cakula

 

Ćakula s duhovnikom osmišljena je kao upoznavanje mladih studenata s raznim teološkim, pastoralnim i duhovnim temama. Održava se u prostorima Kampusa u suradnji Studentskog centra Split i Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije.

Termin:
svaki drugi utorak u mjesecu u 20 sati u Studentskom centru u Splitu

Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Ćakula: „Nacionalni susret mladih u Vukovaru 29. i 30. travnja 2017.“

Napisao 
Published: 11 Ožujak 2017

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbikupije u studentskoj kapeli "bl. Ivana Merza" u studentskom domu na Kampusu održana je Ćakula s duhovnikom. Tema Ćakule ovog mjeseca bila je „Nacionalni susret mladih u Vukovaru 29. i 30. travnja 2017.“.

Predavač je bio Duje Gale, suradnika Ureda za pastoral mladih i koordinator Splitsko-makarske nadbiskupije za SHKM u Vukovaru. Na Ćakuli su se okupili voditelji mladih na susret u Vukovaru. Duje je okupljene upoznao sa samim susretom, načinom prijave i rasporedom događaja tijekom susreta u Vukovaru. Istaknuo je kako dvije grupe iz Splita nastupaju na programu u Vukovaru, a to su Hrvatsko Nadzemlje i VIS Veritas aeterna. Na kraju se okupljeni obratio don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih koji je ponudio pomoć svim voditeljima grupa na SHKM u Vukovaru. Susret je prošao u ugodnoj atmosferi s konstruktivnim razgovorom.