Sažetak VIII. kola KMNL

Napisao/la  Marko Vrkić
Published: 16 Prosinac 2018

U osmom kolu KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'', odigrano je ukupno devet utakmica prve i druge lige. U prvoj ligi odgođena je utakmica između Dugog Rata i Sv. Ante – Poljud, dok je u drugoj ligi također odgođena utakmica između Sv. Ante-Zadvarje i Pojišana.

Ekipa sa Brda nastavlja ostvarivati dobre rezultate ove sezone, što potvrđuje i njihova uvjerljiva pobjeda protiv Pujanki (9:0). Kamen je pobijedio Kman 4:2, Sućidar je uvjerljivo slavio protiv Ravnih Njiva sa 7:1, Sv. Duje je također ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Žnjana sa konačnih 8:4. Sv. Roko-Jesenice pobijedio je sa 5:2 ekipu sv. Frane te tako nagovijestio povratak na pobjedničke staze prema vrhu lige. Tablica prve lige izgleda tako da se na prvom mjestu nalazi Kman, drugo mjesto zauzima Sv. Roko – Jesenice, a treće mjesto pripada ekipi iz Dugog Rata koja ujedno ima i utakmicu manje.

U ovom kolu, što se tiče druge lige, imamo mnoštvo pogodaka. Tako je CBS uvjerljivo (9:2) slavio protiv Kaštel Lukšića, Gospa od Otoka je sa čak 10:3 pobijedila Gospu od Zdravlja, Konjsko je pobijedilo Mertojak 7:3, a jedini neriješen rezultat je bio između Kocunara i Strožanca (5:5). Prvo mjesto na tablici druge lige uvjerljivo zauzima ekipa Gospe od Otoka, drugo pripada Pojišanu, a na trećem mjestu se nalazi Konjsko.

Naposljetku, treba pohvaliti igrača Milana Družijanića (Kamen) koji je u ovih 8 kola postigao nevjerojatna 23 pogotka.