Osvrt nakon VI. kola KMNL-a

Napisao/la  Marko Vrkić
Published: 24 Studeni 2018

U šestom kolu Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'', odigrano je ukupno 11 utakmica prve i druge lige. Ovo kolo obilježava mnoštvo zgoditaka te nepredvidivi rezultati u kojima mnogi favoriti nisu opravdavali svoj status. No, krenimo redom.

U prvoj ligi, ekipa sa Brda izgubila je 8:7 od Kamena. Iako se u zadnju minutu ušlo sa rezultatom 7:7, Kamen je ipak zabio odlučujući gol, pribavivši sebi nova tri boda. Sv. Josip -Dugi Rat, koji ove sezone brani naslov prvaka prve lige, ostao je neriješeno (3:3) sa ekipom sv. Mateja – Ravne Njive. Možda najveće iznenađenje prve lige je prvi poraz Kmana od početka ove sezone KMNL. Bolja od Kmana je bila ekipa Žnjan sa 2:1. Sv. Frane je pobijedio Pujanke 5:4, sv. Duje je uvjerljivo svladao Sućidar sa 6:1, kao i ekipa sv. Roka – Jesenice, koja je sa 5:1 pobijedila ekipu sv. Ante (Poljud). Tablica prve lige izgleda tako da je Kman na prvom mjestu, usprkos prvom porazu u ovom kolu, drugo mjesto zauzima Dugi Rat, a treće ekipa sa Sućidra.

U drugoj ligi sv. Ante – Zadvarje je svladao CBS sa 2:1, Konjsko je pobijedilo ekipu Gospe od Zdravlja 2:1, Kocunar je sa 5:3 slavio protiv Kaštel Lukšića, Pojišan je pobijedio 3:1 Mertojak, a jedini neriješen rezultat se dogodio na utakmici između sv. Dominika i Strožanca. Oni su na kraju podijelili bodove, ostavši 0:0, što i nije baš uobičajen rezultat za jednu malonogometnu utakmicu. Na tablici druge lige prvo mjesto zauzima Gospa od Otoka (koja ovo kolo nije igrala utakmicu), na drugom mjestu je ekipa sv. Ante (Zadvarje), a treće mjesto zauzima Kaštel Lukšić.