Sažetak III. kola KMNL

Napisao/la  Marko Vrkić
Published: 25 Listopad 2018

U trećem kolu KMNL-e ''Sv. Ivan Pavao II.'' odigrano je ukupno 11 utakmica. Ovo kolo susrelo je nekoliko izjednačenih momčadi što je rezultiralo kvalitetnim i napetim utakmicama.

U prvoj ligi smo imali (slobodno ga tako možemo nazvati) derbi kola, između dvije susjedne župe. Radi se o ekipi sv. Josipa (Dugi Rat) i ekipi sv. Roka (Jesenice). Nakon brojnih malonogometnih turnira na kojima su se ove ekipe susretale, sada su se po prvi puta susreli i u Katoličkoj malonogometnoj ligi. U napetoj i izjednačenoj utakmici, kao pobjednik je naposljetku izašla ekipa iz Dugog Rata rezultatom 4:3. Također izjednačena utakmica se igrala između Ravnih Njiva i Kmana gdje je Kman na kraju slavio rezultatom 3:1. Sućidar je uvjerljivo pobijedio Pujanke 9:1, sv. Duje je bio bolji od Brda sa 4:2, a Žnjan je slavio protiv sv. Frane sa 6:2. Ipak, najviše je izjednačena bila utakmica između sv. Ante (Poljud) i Kamena koja je završila neriješenim ishodom (5:5). U prvoj ligi je tako na prvom mjestu ekipa Sućidra, na drugom ekipa Kmana, a sv. Ante (Poljud) drži treće mjesto sa dvije pobjede i jednim neriješenim rezultatom.

U drugoj ligi odigrano je 5 utakmica. CBS je svladao Kocunar sa 4:2, Gospa od Otoka je slavila protiv Kaštel Lukšića sa 5:2, Konjsko je pobijedilo Strožanac 3:2, sv. Dominik je nakon dva uzastopna poraza upisao prvu pobjedu te je pobijedio Pojišan sa 4:2, a sv. Ante (Zadvarje) je uvjerljivo svladao ekipu Gospe od Zdravlja sa 7:2. Tako je na prvom mjestu druge lige ekipa Gospe od Otoka, drugo mjesto je zauzela ekipa Gospe od Zdravlja, a treće mjesto drži sv. Ante (Zadvarje) sa dvije pobjede i jednim porazom.