Poštovani,

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije najavljuje:

  • SUDAMJA FEST 2017.: U srijedu 26. travnja 2017. u 20 sati, održat će se na Peristilu ispred katedrale sv. Dujma Sudamja fest 2017. Na festivalu nastupaju duhovno-glazbeni sastavi: Andrijane,  Aurora, Davor Terzić, Dominik, Konkatedrala, Mihovil, Papa band i Veritas aeterna. U slučaju kiše festival će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu.
  • SUDAMJA KUP: U devetnici proslave blagdana sv. Dujma zaštitnika naše nadbiskupije Ured za pastoral mladih organizira malonogometni turnir za župne ekipe s područja Splitsko-makarske nadbiskupije. Turnir će se odigravati na terenu u Nadbiskupskog sjemeništa od 2. do 6. svibnja 2017. Župne momčadi koje se žele prijaviti na malonogometni turnir mogu prijaviti župnu momčad od 20. do 28. travnja 2017. (ispuniti obrazac, dostaviti u Ured za mlade, ili prijavu poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati na mobitel 098 186 3607, uplatiti kotizaciju 400,00 kn). Mogućnost igranja imaju igrači s područja župe  u dobi od 16 – 30 godine. Prijavljeni igrači moraju obavezno priložiti kopiju osobne iskaznice, prijavu obavezno ovjerava župnik i garantira za župu.

PREUZMITE OBRAZAC OVDJE

Napomene i pravila za malonogometne momčadi koje nastupaju na „Sudamja Kupu“

  1. Igra se po futsal pravilima 4+1;
  2. Igra se „KUP SISTEM“ momčad koja izgubi završava natjecanje;
  3. Zbrajaju se prekršaji ( 5 akumulirani prekršaj se kažnjava udarcem s 10 metara);
  4. Trajanje utakmice 2 x 20 min;
  5. Vrijeme mjeri delegat utakmice, vrijeme se zaustavlja jedino u slučaju: Igrač leži na terenu; Ulazak suca u teren za igru; Kad sudac traži da se zaustavi vrijeme; i Kad momčad vidno odugovlači nastavak igre kod prekida.
  6. Zabranjena psovka, pričuvnih igrača te voditelja ekipa (u slučaju navedenog prekršaja momčad se kažnjava isključenjem igrača na dvije minute, u slučaju veće psovke igrača se isključuje trajno, a momčad ima pravo nadopune s igračem nakon dvije minute. U slučaju počinjenja navedenog prekršaja od strane “klupe“ tj. zamjenskog igrača ili voditelja, momčad se kažnjava isključenjem igrača i igre!

Molimo Vas da ove najave oglasite na Vama primjeren način!

                S poštovanjem!                                              

                                                                                                                                             Povjerenik za mlade

                                                                                                                                                Don Mihael Prović