Predstavljanje KMNL ekipa: Jesenice

Published: 02 Prosinac 2017
1676 puta

Malonogometna ekipa sv. Roka iz Jesenica, ove sezone prvi put nastupa u Katoličkoj malonogometnoj ligi ''Sv. Ivan Pavao II.''

Kao ekipa su osnovani 2017. godine, a vodeći inicijator je jedan od igrača, Duje Mladin. Sadašnji župnik, don Tomislav Bašić odmah je prihvatio i podržao inicijativu mladih iz svoje župe.

Igrači i voditelji ekipe iz Jesenica sudjeluju u mnogobrojnim volonterskim djelatnostima kao što je organizacija nekih sportskih i kulturnih manifestacija, primjerice: Jesenice treking, malonogometni turnir na Krilu, turnir Jesenice Open u starom selu Jesenice, promocija knjiga i kulturnih manifestacija za Dugoratsko ljeto. Aktivno sudjeluju i u malonogometnoj ligi u Omišu. Također su redoviti na euharistijskim slavljima u svojoj župnoj zajednici te su župniku uvijek na raspolaganju.

Voditelji ekipe su: Duje Mladin i Dušan Ivanišević.

Igrači su: Mislav Bekavac, Ante Klarić, Antonio Ivanišević, Daniel Ivanišević, Duje Klarić, Duje Mladin, Dušan Ivanišević, Filip Ivanišević, Gabrijel Ivanišević, Ivan Tomaš, Josip Ivanišević, Jure Klarić, Jure Rakuljić, Mijo Mandurić, Milan Grubiša, Petar Baraban i Tomislav Jukić.