Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Novi susret Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom "IGNIS"

Napisao 
Published: 12 Studeni 2019

Katolička karizmatska obnova u Duhu Svetom u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije organizirala je 11. studenog 2019. još jedan „IGNIS susret za mlade“ u studentskoj kapelici Bl. Ivana Merza na Kampusu.

U susretima koji su za Katoličku karizmatsku obnovu u Duhu Svetom uvijek otvoreni za sve studente i mlade koji žele doći, pomoliti se za osobnu nakanu i samim time dublje upoznati Boga, to mogu učiniti svaki drugi i treći ponedjeljak u mjesecu u kapelici Bl. Ivana Merza na Kampusu od 20:30 sati ili u Franjevačkom klerikatu O. fra Ante Antića zadnji ponedjeljak u mjesecu s početkom od 19 sati.

 „Ovaj susret, kao i svaki naš dosadašnji susret željeli smo se okupiti u zajedništvu mladih ljudi, sjedinjeni s Isusom Kristom. Cilj nam je biti blizu Njemu kroz našu  molitvu i slavljenje i možemo reći da je baš to slavljenje temelj svih naših susreta“ – objasnila nam je Marija Manuela Sunara iz Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom „IGNIS“.

Možemo već sad najaviti kako će mladi iz Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom „IGNIS“ u suradnji sa svojim duhovnikom don Dankom Kovačevićem organizirati ovaj mjesec susret na Franjevačkom klerikatu O. fra Ante Antića na temu slavljenja „Krista Kralja“.

„Naš duhovnik, don Danko Kovačević će nas uputiti u molitvu i klanjanje te ćemo  kroz slavljenje nadamo se u potpunosti obraditi temu koja je pred nama ovaj mjesec“ – najavljuje Marija Manuela Sunara.

Pozivajući studente na novi susret Marija Manuela Sunara nam je priznala da je ovakvi susreti odmore i daju joj snagu za ostatak radnog  tjedna.

„Ovdje se susretnemo s Gospodinom i On nam daje odmora i napaja nam dušu da možemo ići dalje kroz život“ – nadodaje Marija Manuela.

Dojmove „IGNIS“ susreta za mlade s nama je podijelila Marija Lešić otkrivši nam kako je prvi put na manjem „IGNIS“  susretu koji se održava u studentskom domu dr. Franjo Tuđman na Kampusu.

„Smatram da je danas mladom čovjeku bitna ovakva zajednica u kojoj može dublje upoznavati Boga. Lijepo je doći, moliti se, opustiti i u potpunosti povjeriti svoje slabosti ili probleme Gospodinu koji je uvijek tu uz nas, i kad smo sretni i kad smo tužni“ – zaključuje Marija.

Novi otvoreni susret Katoličke karizmatska obnova u Duhu Svetom „IGNIS“ bit će idući ponedjeljak u kapelici Bl. Ivana Merza u studentskom domu dr. Franjo Tuđman na Kampusu s početkom od 20:30 sati.