Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Poslušajte drugu u ovoj akademskoj godini radijsku emisiju "Tebi pripadam"

Napisao 
Published: 03 Studeni 2019

Večeras je na rasporedu druga u ovoj akademskoj godini radijska emisija Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije "Tebi pripadam".

U izdanju koje je namijenjeno za mjesec studeni izdvojit ćemo temu početka 10. sezona Hrvatskog nadzemlja odnosno njihovih mjesečnih susreta za mlade. Danas ćete osim toga moći čuti više o temama koje ove akademske godine namjeravaju obraditi na njima prepoznatljiv humorističan način. Također, u Splitu se šestu godinu za redom održao veliki međunarodni volonterski projekt „72sata bez kompromisa“ pa vam donosimo dojmove volontera i korisnika. Poslušajte i kako je obilježen početak nove akademske godine 2019./2020. na splitskom Katoličkom bogoslovnom fakultetu, tko su odgajateljice u vjeri naše Nadbiskupije, a vodimo vas i na predstavljanje knjige „Neplanirano“ u Splitu.

Zato, večeras od 21 sat, prebacite se na frekvencije Radio Marije i poslušajte drugu ovosezonsku emisiju Ureda za pastoral mladih Splitsko - makarske nadbiskupije "Tebi pripadam".

 

Ovdje možete poslušati posljednju emisiju "Tebi pripadam" emitiranu prošli mjesec na Radio Mariji.