Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Prijave za SHKM - Vukovar 2017.

Napisao 
Published: 01 Veljača 2017

Susret hrvatske katoličke mladeži, pod geslom „Krist, nada naša“ (Usp. 1 Tim 1,2), održat će se 29. i 30. travnja 2017. godine u Vukovaru, u organizaciji Povjerenstva za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije i Ureda HBK za mlade. Na ovaj susret pozvani smo i mi kako bismo sa mladima iz Splitsko-makarske nadbiskupije sudjelovali na ovom nacionalnom susretu mladih.

Molimo Vas da Uredu za pastoral mladih - Split, dostavite na našu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. popis onih mladih koje bi poveli na ovaj susret najkasnije do 15. veljače 2017. godine kako bismo upisali sva imena u sustav i na taj način prijavili mlade na ovaj nacionalni susret. Prijava je potrebna kako bi organizatori na vrijeme pripremili sve potrebito (smještaj, hranu, piće) za ovaj dvodnevni susret na kojem se očekuje oko 30 000 mladih. Župnicima savjetujemo da se povežu sa susjednim župama te da možda na razini nekoliko župa ili svog dekanata organiziraju jedan ili više autobusa. Molimo Vas da što prije popunite formular prijave, koji ćete preuzeti na linku http://prijavemladi.hbk.hr/ ili se javite Duji Gali koji će preuzimati Vaše prijave na broj mobitela 099 202 3288. Kotizacija po osobi iznosi 30,00 kn. Kada prikupite novac, Duje će Vam objasniti na koji ćete način uplatiti novac organizatorima u Vukovaru.

Prijaviti se možete i putovati u organizaciji Ureda za pastoral mladih. Cijena punog aranžmana s kotizacijom iznosi 350,00 kn. Prijave prima Duje Gale na broj mobitela 099 202 3288.