Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2

Kristina Bitanga

Kristina Bitanga

22 Lipanj 2018

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, Sveučilišta u Splitu, Studentskog centra i SKAC_ST, u petak 22. lipnja, studenti i profesori Sveučilišta u Splitu slavili su "Te Deum" - misu zahvalnicu za proteklu akademsku godinu 2017./2018

Misu u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu predvodio je veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnog fakulteta, splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, a u koncelebraciji je bilo nekoliko svećenika među kojima i povjerenik za pastoral mladih dr. don Mihael Prović i v.d. dekana splitskoga KBF-a prof. dr. fra Anđelko Domazet.

11 Studeni 2017

U prepunoj dvorani sportskog centra Gripe, u subotu 11. studenog 2017. godine, održan je najveći koncert duhovne glazbe u povijesti grada Splita „Najmanjima od najmanjih“. Ovaj humanitarni koncert svojevrsni je vrhunac manifestacije „Dani socijalne zauzetosti“, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je bolesnoj djeci korisnicima Caritasa Nadbiskupije Split.

27 Ožujak 2017

„Sudamja fest“, hrvatski festival popularne duhovne glazbe u čast sv. Dujma, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije, održat će se u srijedu 26. travnja 2017. s početkom u 20 sati u Splitu.

16 Rujan 2015

Euharistijskim slavljem koje je, u srijedu 16. rujna predvodio splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, započela je 11. sezona Katoličke malonogometne lige „Ivan Pavao II.“. Na otvorenje nove sezone odazvao se velik broja igrača, voditelja i župnika. Otvorenje je upriličeno u u župi sv. Mateja na Ravnjim Njivama u Splitu, čija je malonogometna ekipa protekle sezone osvojila i Ligu i Sudamja kup.