Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2NIZ IZVOĐAČA U NADBISKUPSKOM SJEMENIŠTU U Splitu održan koncert moderne duhovne glazbe „Sudamja fest 2022.“

Napisao 
Published: 01 Svibanj 2022

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u devetnici Sudamje organizirao je koncert moderne duhovne glazbe – Sudamja fest 2022.

To je ujedno bio dvadeseti rođendan festivala u čast sv. Dujma – zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije, a festival se održao u subotu 30. travnja 2022. godine u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa.

Na Sudamja festu 2022. su nastupili: VIS Abba, Anjel, Papa bend, Ivan Lučić, Branko Medak i VIS Veritas aeterna. Zbog iznenadnog događa, svoj nastupsu zbog spriječenosti otkazali članvi VIS-a Aurora, a umjesto njih dvije skladbe su otpjevali članovi VIS-a Veritas Aeterna i Papa benda.

Voditelji programa bili su mladi iz Hrvatskog nadzemlja, a prijenos festivala UŽIVO mogao se pratiti na Facebook i YouTube kanalima Sudamja festa.

Podsjetimo, Sudamja fest je hrvatski festival duhovne glazbe. Održava se svake godine u Splitu, a pokrenut je u spomen na zaštitnika grada Splita sv. Dujma.

Festival organizira Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

Cilj festivala je mladima grada Splita kroz pjesmu i prigodnu poruku približiti lik i poruku sv. Dujma, nebeskog zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije.

Kakva je bila atmosfera na koncertu, pogledajte u fotogaleriji, a cijeli koncert možete još jednom pogledati na YouTube kanalu Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.