Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2NOVA AUDICIJA Vokalno instrumentalni sastav Veritas aeterna traži nove članove

Napisao 
Published: 09 Listopad 2021

Splitski Vokalno instrumentalni sastav koji djeluje pri Uredu za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije traži nove članove.

Naime, nakon godine dana pauze, provodit će novu audiciju.

VIS "Veritas aeterna" je vokalno-instrumentalni sastav, nastao 2015. godine sa svrhom animiranja svetih misa za mlade koje se svake nedjelje održavaju u kapelici bl Ivana Merza, u Studentskom domu dr Franjo Tuđman na Kampusu, te u svrhu animiranja duhovnih obnova i susreta za mlade koji su u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

U početku je Veritas brojio tek nekoliko članova, da bi se ta brojka nakon dvije godine intenzivnoga rada popela na 20. 20 je to mladih ljudi, mahom studenata, koje osim mjesta studiranja veže i sam Veritas.

244949793 268756845252751 4932960582118466544 n

Voditelj VIS-a "Veritas aeterna" je mladi i talentirani dubrovački glazbenik, student Umjetničko-muzičke akademije (UMAS) u Splitu, Antonio Grkeš.

Sastav se može pohvaliti i sa Hrvojem Domazetom, koji neumorno radi na svim dosadašnjim produciranjima, te uz Antonia i na aranžmanima Veritasovih autorskih pjesama.

„Ako se baviš glazbom, voliš pjevati i svirati i na taj način slaviti Gospodina, onda je Veritas idealna prilika da se ostvariš u tom svijetlu“, kazali su nam iz VIS-a Veritas aeterna.

U nastavku su nam otkrili što će buduće članove čekati ukoliko im se pridruže.

„Što te čeka u Veritasu?

Pjevanje na svetim misama, probe, koncerti duhovne glazbe, putovanja i duhovne obnove, puno druženja i još puno toga“, otkrivaju nam članovi mladog splitskog vokalno instrumentalnog sastava.

Audicije će provoditi 13. i 14. listopada u 20 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa (Zrinsko Frankopanska 19).

Za audiciju trebate pripremiti pjesmu po svom izboru, a za sva pitanja, informacije i eventualne promjene termina audicije javite im se putem društvenih mreža ili na broj mobitela 095 3567 776.