Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Glazbeni sastav „Anjel“ u suradnji s Uredom za pastoral mladih SMN snimio video spot s pjesmom „Na putu života“

Napisao 
Published: 27 Kolovoz 2020

Ured za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije u suradnji s glazbenim sastavom „Anjel“ snimio je novi video spot s pjesmom „Na putu života“.

Projekt Pastorala mladih SMN se nastavio, ali ovaj put s energičnijim glazbenim sastavom rockerskog navještaja Radosne vijesti. Oni se zovu „Anjel“ i svoj glazbeni put započeli su u prosincu 2012. godine.  Dallas Records 2016. godine izdaje i njihov prvi album „Povratak Ocu“. Od ožujka 2019., „Anjel“ postaje band koji snažnim tekstovima i melodičnom glazbom nastavlja veselo slaviti Gospodina i Njegovu ljubav donositi svima, osobito srcima u traganju za pravim izvorom neprolazne radosti. Sastav benda čine: Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara), Branko Bralić (bubanj). Glumci: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale.

Glazba i tekst pjesme „Na putu života“ djelo je Ankice Cicvarić dok je za aranžman zaslužan Damir Marušić i Ankica Cicvarić.

Ideju, režiju i montažu spota osmislio je Marin Gabelica, a pomoć pri snimanju spota Marinu Gabelici pružio je Dean Bubić. Svoj doprinos u realizaciji spota dao je i mix i master: studio "Deva", Split.

U spotu "svira" band "Anjel": Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Branko Bralić (bubnjevi), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara). Osim njih gitare, odnosno bubnjeve su svirali Saša Bulić, Damir Marušić i Daniel Stojan, a glavni i prateći vokal je Ankica Cicvarić.

Lokacije snimanja su Dicmo, Sinj i Malačka, glumačku postavu čine: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“  predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.