Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Otvoren natječaj za Sudamja fest 2019.

Napisao/la  Sudamja fest
Published: 29 Siječanj 2019

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za Sudamja fest 2019.

U subotu, 04. svibnja 2019. godine, s početkom u 20 sati na Peristilu, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije održat će se festival moderne duhovne glazbe Sudamja fest 2019. Sudamja fest je festival osnovan u spomen sv. Dujma, zaštitnika grada Splita i Nadbiskupije te se održava u devetnici proslave njemu u čast.

Natječaj za sudjelovanje na Sudamja festu otvoren je do 11. ožujka 2019. godine, a rezultati će biti objavljeni 14. ožujka u medijima, elektronskim putem i putem društvenih mreža, dok će autori biti osobno obaviješteni. Izvođači čije skladbe organizacijski odbor uvrsti u program festivala, studijske snimke skladbi trebaju dostaviti odboru festivala najkasnije do 1. travnja. Redoslijed nastupa na “Sudamja festu” određuje Organizacijski odbor.

Pravilnik za sudjelovanje na Sudamja festu:

Pravo sudjelovanja na Sudamja festu imaju svi katolički glazbeni sastavi i samostalni izvođači. Izvođači pri natječaju trebaju dostaviti jednu novu i neobjavljenu autorsku skladbu.

Skladba treba biti kršćanske tematike, u trajanju ne duljem od 4 minute. Solisti ne smiju biti mlađi od 16 godina, a od sudionika se očekuje “u živo” izvođenje svake skladbe. Ako sastav ne može izvesti skladbu aranžmanski kao na nosaču zvuka, potrebno je obavijestiti organizatore kako bi se dogovorila organizacija pomoćnog pratećeg orkestra.

Prijava na natječaj obavezno mora sadržavati:

- oglednu demo snimku pjesme koja ne mora biti konačna studijska, ali glazbeno produkcijski treba biti što sličnija izved­benoj verziji. Pjesma može biti poslana i u .mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps;

- tekst pjesme u .doc formatu s potpisanim autorima teksta, glazbe te aranžmana

- notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima ili čitko ispisan

- kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, elektronska pošta, telefon, mrežna stranica…)

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti, Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom Cd-u. Sudionici koji dobiju potvrdu za sudjelovanje na Sudamja festu trebaju dostaviti u potpunosti zgotovljene pjesme organizatoru do 1. travnja i to u tri verzije:

– cjelovitu izvedbu (instrumental sa solističkim i pratećim vokalima)

– instrumental s pratećim vokalima

– instrumental.

Svu potrebnu dokumentaciju za “Sudamja fest 2019.” možete isključivo dostaviti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt osoba za sve upite vezane za festival: Antonio Grkeš, 095 3567776