Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2Natječaj za festival duhovne glazbe Sudamja fest 2018.

Napisao 
Published: 27 Veljača 2018

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za Sudamja fest 2018.

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko–makarske nadbiskupije, u subotu, 05. svibnja 2018. godine, s početkom u 20 sati, održat će se festival duhovnih glazbe Sudamja fest 2018.

Sudamja fest je festival osnovan u spomen sv. Dujma, zaštitnika grada Splita, te se održava u devetnici proslave njemu u čast.

Natječaj za sudjelovanje na Sudamja festu otvoren je do 12. ožujka 2018. godine, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka u medijima, elektronskim putem i putem društvenih mreža, dok će autori biti osobno obaviješteni. Izvođači čije skladbe organizacijski odbor uvrsti u program festivala, studijske snimke skladbi trebaju dostaviti odboru festivala najkasnije do 6. travnja. Redoslijed nastupa na “Sudamja festu” određuje Organizacijski odbor.


Pravilnik za sudjelovanje na Sudamja festu:

Pravo sudjelovanja na Sudamja festu imaju svi katolički duhovno–glazbeni sastavi i samostalni izvođači. Izvođači pri natječaju trebaju dostaviti jednu novu i neobjavljenu autorsku skladbu. Skladbe trebaju biti kršćanskog karaktera, u trajanju ne duljem od 4 minute. Solisti ne smiju biti mlađi od 16 godina, a od sudionika se očekuje “u živo” izvođenje skladbe. Ako sastav ne može izvesti skladbu aranžmanski kao na nosaču zvuka, potrebno je obavijestiti organizatore kako bi se dogovorila organizacija pomoćnog pratećeg orkestra.

Prijava na natječaj obavezno mora sadržavati:

  1. Oglednu demo – snimku pjesme koja ne mora biti studijska, ali glazbeno – produkcijski treba biti što sličnija izved­benoj verziji;
    Pjesma može biti poslana i u .mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps;
  2. Tekst pjesme u .doc formatu;
  3. Notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima na cd–u (skenirano u .jpg formatu) ili čitko ispisan ili otisnut u 2 kopije;
  4. Kraća biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, elektronska pošta, telefon, mrežna stranica i sl.)

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti, Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom Cd-u. Sudionici koji dobiju potvrdu za sudjelovanje na Sudamja festu u trebaju dostaviti potpunosti zgotovljenu pjesmu organizatoru do 6. travnja i to u tri verzije:

  • – cjelovitu izvedbu (instrumental sa solističkim i pratećim vokalima)
  • – instrumental s pratećim vokalima
  • – instrumental.

Svu potrebnu dokumentaciju za “Sudamja fest” možete dostaviti putem elektroničke pošte:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu: Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, Poljana kneza Trpimira 7, 21000 Split.