Otvorene prijave za Katoličku malonogometnu ligu za sezonu 2023/24.

KMNL

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u pastoralnoj godini 2023./2024., organizira XVI. sezonu Katoličke malonogometne lige „Ivan Pavao II.“ (KMNL). Voditelj KMNL za Splitsko-makarsku nadbiskupiju je gospodin Mladen Jurić kojemu je povjereno organiziranje i upravljanje ovim Projektom.
 
Župne momčadi koje žele sudjelovati u novoj sezoni KMNL trebaju dostaviti potrebnu dokumentaciju:
 
1. Prijaviti župnu momčad od 10. do 17. listopada 2023. u župnom uredu Župe Visoka (Ninska 1, Split) od 18 – 19 sati svaki radni dan i subotom.
 
2. Momčad može imati 20 prijavljenih igrača u dobi od 16 do 30 godina, tri igrača mogu biti izvan te dobne granice. Igrači moraju biti s područja župe izuzev iznimnih slučajeva.
 
3. Ispuniti prijavnicu za igrače i prijavnicu za momčad. Župnik je dužan ovjeriti dopis pečatom župe i vlastoručnim potpisom. Na ovaj način garantirate nam kako su momci sa popisa članovi Važe župne zajednice, te kako su prikladni za igranje KMNL.
 
4. Kopirati osobnu iskaznicu novo prijavljenih igrača i donijeti jednu sliku dotičnog igrača.
 
5. Upoznati igrače s pravilnikom o natjecanju i disciplinskim pravilnikom koji je dostupan na našoj web stranici! Preporučamo voditeljima momčadi, a i župnicima, redovito praćenje objava na našoj web stranici, kako bismo ostvarili što bolju međusobnu suradnju.
 

6. Uplatiti kotizaciju za cijelu sezonu u iznosu od 500 eura. Molimo Vas da kotizaciju uplatite na račun. IBAN HR1523900011100234226 (ime župe ) ZA KMNL

7. Malonogometno natjecanje počinje 19. listopada 2023. Raspored igranja bit će objavljen na web stranici www.mladisplit.com.

8. Raspored utakmica predviđen je preko tjedna i vikendom kako bi se prilagodili mladima i njihovim obavezama. Natjecanje se održava na betonskom terenu u Sjemeništu (u ljetnom i proljetnom dijelu godine), te u sportskoj dvorani u Solinu (u zimskom i jesenskom dijelu godine).