Nadbiskup Želimir Puljić udjelio nagrade igračima i timovima KMNL-a

kATOLIČKA MALONOGOMETNA LIGA

Nakon mise zahvalnice u župnoj dvorani je mons. Puljić dodijelio nagrade za ovogodišnju KMNL – u. Prvoplasirana ekipa prve lige je momčad Župe Marije Pomoćnice sa splitskog Kmana, drugo mjesto pripalo je ekipi Župe sv. Mateja (Split – Ravne Njive), a treće mjesto je osvojila solinska ekipa Župe Gospe od Otoka. Najbolji strijelac prve lige je A. Blažević (Gospa od Otoka), najbolji igrač je Josip Cikojević (Kman), a najbolji vratar je Roko Ponjarac (Gospa od Otoka). Trofej za fair-play ekipu dobila je momčad Župe sv. Petra – Konkatedrala (Split).

Priznanja su dobile i najbolje ekipe druge lige. Prvo mjesto osvojila je ekipa Župe Svetog Križa – Veli Varoš (Split), drugo mjesto pripalo je momčadi Župe sv. Mihovila (Dugopolje), a treće mjesto osvojila je ekipa splitske Župe Gospe od Zdravlja. Najbolji strijelac druge lige je D. Katić (Veli Varoš).

Prije dodijele nagrada prikazan je film o aktivnostima Ureda za pastoral mladih u protekloj godini. Prigodne riječi zahvale svim natjecateljima i suradnicima Ureda uputio je don Ivan Terze. Sportašima se poticajnim riječima obratio i voditelj Katoličke malonogometne lige Mladen Jurić, a mons. Puljić je svim mladima koji volontiraju u mnogobrojnim projektima Ureda poručio „da su oni budućnost i nada naše Crkve”.