Najave događanja

Nema događanja

pp

pp3

pp4

pp2

tebi pripadam„Tebi pripadam“ je naziv nove radijske emisije Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koja je započela s emitiranjem 17. listopada. Idejni začetnik i pokretač emisije je povjerenik za mlade dr. sc. don Mihael Prović. Emisija će se emitirati na Radio Mariji svakog prvog četvrtka u mjesecu u 21 sat. Voditelji emisije su Kristina Bitanga i Luka Jelavić.

Svakog prvog četvrtka u mjesecu slušatelji će kroz emisiju moći pratiti događanja za mlade, te njihova razmišljanja o aktualnim temama. Emisije se snimaju, pa svi oni koji su propustili emitiranje na Radio Mariji moći će ih pogledati na YouTube kanalu Ureda za pastoral mladih.

Urednički tim poziva sve slušatelje da njihov rad prati na Facebook stranici emisije: „Radijska emisija-Tebi pripadam“, a sugestije, kritike i pitanja mogu se poslati i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 Radijske emisije emitirane na Radio-Mariji možete poslušati na donjim linkovima:

Prosinac 2016.

Siječanj 2017.

Veljača 2017.

Startaj novu nadu

hešteg papir

Kampanja “Startaj novu nadu” traje do 28. veljače i do tog datuma potrebno je prikupiti minimalno 1000 narudžbi Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru. Dio prihoda od prodanih tenisica donirat ćemo vukovarskoj bolnici, a samim uključivanjem u kampanju, potičemo rad tvornice Borovo.

Sve što je potrebno jest nekoliko klikova na https://www.indiegogo.com/projects/startaj-novu-nadu-shkm-2017--2#/ i kreditna kartica. Ukoliko netko nema kreditnu karticu a želi naručiti tenisice, neka nam se javi na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..