Najave događanja

Nema događanja

pp

pp3

pp4

pp2Startaj novu nadu

Napisao 
Published: 12 Veljača 2017

Uključimo se u kampanju “Startaj novu nadu”. Kampanja traje do 28. veljače i do tog datuma potrebno je prikupiti minimalno 1 000 narudžbi Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru (privitak). Dio prihoda od prodanih tenisica donirat ćemo vukovarskoj bolnici a samim uključivanjem u kampanju, potičemo rad tvornice Borovo.

U privitku se također nalaze listovi koje možete isprintati i uslikati se s istima kako bi fotke stavili na web stranicu i time potaknuli mlade da se uključe u kampanju. Fotografirati se s listovima mogu svi mladi npr. na katehezi i sl., fotografije nam također šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Sve što je potrebno jest nekoliko klikova na web stranici https://www.indiegogo.com/projects/startaj-novu-nadu-shkm-2017--2#/ i kreditna kartica. Ukoliko netko nema kreditnu karticu a želi naručiti tenisice, neka nam se javi na naš mail.
 
Molimo vas da se što više angažirate u ovoj kampanji. Da svatko pronađe barem deset ljudi koji bi naručili tenisice, već smo na dobrom putu.

Startaj novu nadu

hešteg papir

Kampanja “Startaj novu nadu” traje do 28. veljače i do tog datuma potrebno je prikupiti minimalno 1000 narudžbi Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru. Dio prihoda od prodanih tenisica donirat ćemo vukovarskoj bolnici, a samim uključivanjem u kampanju, potičemo rad tvornice Borovo.

Sve što je potrebno jest nekoliko klikova na https://www.indiegogo.com/projects/startaj-novu-nadu-shkm-2017--2#/ i kreditna kartica. Ukoliko netko nema kreditnu karticu a želi naručiti tenisice, neka nam se javi na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..