Najave događanja

Nema događanja

pp

pp3

pp4

pp2

Održan koncert "Progledaj srcem"

21 Veljača 2017

Dva autobusa iz Splita uputila su se 18. veljače 2017. u 8 sati, na koncert duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji se održavao u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Jedan autobus je bio organiziran za članove Zbora Mihovil, dok su u drugom autobusu bili članovi Skaca Split.

Održan Adventsko-božićni koncert

13 Prosinac 2016

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u utorak 13. prosinca 2016. u Velikoj dvorani nadbiskupijskog sjemeništa održan je Adventsko-božićni koncert pod nazivom "Božić u Splitu".

Koncert je otvorio Dječi vrtić "Popaj" s pjesmom "Mali Isuse sretan rođendan", nakon njih nastupili su: Darovi duha - (Ljubav se rodila), Konkatedrala - (Vrijeme radosti), Adrijane - (Danas se čuje), Dominik - (Spavaj Isuse mali), Veritas aeterna - (Zvijezda), Izidor - (U noći kad se Krist rodi) i Mihovil (Božić dolazi).

Ured za pastoral mladih splitsko-makarske nadbiskupije, 18.i 19.studenog 2016. organizirao je Glazbenu radionicu za voditelje, pjevače i svirače župnih zajednica koji sudjeluju u liturgijskim slavljima i prigodnim koncertima.

Dvodnevna radionica sastojala se od: 18.11., 16:30-22:30 - predavanja o suvremenoj duhovnoj glazbi, teorijskih i praktičnih radionica te 19.11., 10-11:30 - okruglog stola gdje su prvenstveno mentori i voditelji uz druge zainteresirane sudjelovali u raspravi o mjestu i ulozi moderne duhovne glazbe na našim područjima.

„Tebi pripadam“ je naziv nove radijske emisije Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koja je započela s emitiranjem 17. listopada. Idejni začetnik i pokretač emisije je povjerenik za mlade dr.sc. don Mihael Prović. Emisija će se emitirati na Radio Mariji svakog prvog četvrtka u mjesecu u 21 sat. Voditelji emisije su Kristina Bitanga i Luka Jelavić.

Održan osamnaesti Papa-fest

04 Rujan 2016

Pod pokroviteljstvom Grada Solina i Splitsko-makarske nadbiskupije, u dvorištu crkve Gospe od Otoka, održan je u nedjelju 4. rujna osamnaesti Papa-fest, festival duhovnih šansona u spomen na posjet svetoga Ivana Pavla Drugoga koji je prije osamnaest godina posjetio ovo prasvetište.

Sudamja Fest 2016.

01 Svibanj 2016

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u nedjelju 1. svibnja 2016. godine, u devetnici sv. Dujmu, održan je „Sudamja fest“ - tradicionalni festival moderne duhovne glazbe u čast ovom svecu zaštitniku Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije.

Startaj novu nadu

hešteg papir

Kampanja “Startaj novu nadu” traje do 28. veljače i do tog datuma potrebno je prikupiti minimalno 1000 narudžbi Startas tenisica s logotipom SHKM-a u Vukovaru. Dio prihoda od prodanih tenisica donirat ćemo vukovarskoj bolnici, a samim uključivanjem u kampanju, potičemo rad tvornice Borovo.

Sve što je potrebno jest nekoliko klikova na https://www.indiegogo.com/projects/startaj-novu-nadu-shkm-2017--2#/ i kreditna kartica. Ukoliko netko nema kreditnu karticu a želi naručiti tenisice, neka nam se javi na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..